Sosul olandez: perfect pentru ouăle benedict!
votează acum
Un rezultat cremos și ușor acidulat, aceasta este promisiunea sosului nostru olandez. Super ușor de făcut, va da o nota încântătoare ouălor poșate pentru brunch sau un mic dejun savuros. Urmând pașii noștri, îl veți reproduce fără griji!
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Cod la cuptor (perfect atunci cand cautati o reteta rapida de cina! )
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Se amestecă gălbenușurile cu apa, sarea, piperul și sucul de la 1/2 lămâie, într-o cratiță.
- Puneți cratița la foc mic și amestecați în timp ce adaugați untul puțin câte puțin în bucățele.
- Odată ce sosul s-a îngroșat și are o textură netedă, luați-l de pe foc. Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!