Sosul olandez: perfect pentru ouăle benedict!

votează acum
Acompaniamente
4 porții
Foarte ușor
20 min

Un rezultat cremos și ușor acidulat, aceasta este promisiunea sosului nostru olandez. Super ușor de făcut, va da o nota încântătoare ouălor poșate pentru brunch sau un mic dejun savuros. Urmând pașii noștri, îl veți reproduce fără griji!


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Cod la cuptor (perfect atunci cand cautati o reteta rapida de cina! )


      Preparare

      Preparare10 min
      Gătire10 min
      • Se amestecă gălbenușurile cu apa, sarea, piperul și sucul de la 1/2 lămâie, într-o cratiță.
      • Puneți cratița la foc mic și amestecați în timp ce adaugați untul puțin câte puțin în bucățele.
      • Odată ce sosul s-a îngroșat și are o textură netedă, luați-l de pe foc. Gata!


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +