Sosul olandez: perfect pentru ouăle benedict!

votează acum
Acompaniamente
4 porții
Foarte ușor
20 min

Un rezultat cremos și ușor acidulat, aceasta este promisiunea sosului nostru olandez. Super ușor de făcut, va da o nota încântătoare ouălor poșate pentru brunch sau un mic dejun savuros. Urmând pașii noștri, îl veți reproduce fără griji!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se amestecă gălbenușurile cu apa, sarea, piperul și sucul de la 1/2 lămâie, într-o cratiță.
  • Puneți cratița la foc mic și amestecați în timp ce adaugați untul puțin câte puțin în bucățele.
  • Odată ce sosul s-a îngroșat și are o textură netedă, luați-l de pe foc. Gata!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: