Ingrediente: 1 vânătă (dimensiune medie) 2 linguri suc de lămâie (de la 1/2 lămâie) 1 cățel de usturoi (mic) 1 lingură de tahini (piure de susan) 1 lingură ulei...
Ingrediente: Gătirea pastelor: 300 gr paste (tortiglioni) Gătirea vinetelor la cuptor: 1 vânătă (dimensiune medie) 2 linguri ulei de măsline sare piper Sos de...
Salata de vinete este cel mai iubit aperitiv pe perioada verii. Reteta e simpla, insa o abatere de la pasii de urmat poate transforma preparatul dintr-un deliciu culinar intr-o catastrofa, o mancare greu de digerat.
Ingrediente: La baza cu rosii: 4 morcovi 1 ceapa 1 dovlecel 1/2 vanata 1/2 ardei rosu 400 gr de sos de tomate un praf de sare un praf de piper 1/2 lingurita...
Ingrediente: 2 vinete 1 aluat brisée -aluat pentru tartă sărată 2 linguri de sos de roșii 1 lingură de miere 1 ceapă galbenă 2 căței de usturoi 1 lingură...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Ingrediente: 1 vanata mai mare 2 catei de usturoi 100 ml ulei 1 lingurita ulei de susan 2 lingurite sos soia 1 lingurita otet de vin 1 lingurita alcool de gatit...
Ingrediente: 6 pulpe de pui (ciocanele) 1 vanata mare 1 dovlecel (200 g) 2 fire ceapa verde 1 capatana de usturoi 1 crenguta cimbru proaspat 4oo gr rosii in suc...
Ingrediente: 3 vinete mari 1 kg ardei capia rosii 3 cepe 1 capatana de usturoi 1 legatura de patrunjel verde Cateva rosii coapte Sare sau vegeta Piper Ulei
Ingrediente: 4 vinete mari 700 g carne tocata amestec(vita+porc) o ceapa 2-3 catei de usturoi 1 ardei gras o lingura pasta de tomate o legatura de marar verde...