Fursecuri cu portocale

Desert
Foarte ușor
30 min

foarte bune si cu lamaie

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Cernem făina cu sarea și praful de copt într-un castron.

    Dăm cele 2 portocale pe răzătoarea mică, apoi le stoarcem bine sucul.

    Într-un castron adăugăm grăsimea aleasă și se freacă bine cu zahărul până obținem o pastă fină.

    Adăugăm cele 2 ouă și batem bine în continuare.

    Adăugăm sucul și coaja de portocală și amestecăm până la omogenizare.

    Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și amestecăm până la încorporarea ei totală.
    Se frământă bine un aluat cu consistența mai tare.

    Se dă la rece pentru minim 30 minute.

    Eu am folosit forma de biscuiți sprițați, pe care i-am unit apoi la capete, rezultânt aceste fursecuri rotunde.

    Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute în tava neunsă.

    Se dau imediat ce se scot din cuptor prin zahăr pudră.

    Se servesc după ce s-au răcit.
  • Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Le-am facut si sunt delicioase...voi pune mai mult suc si coaja pt o aroma mai intensa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Supeeeeeeer!!!foarte gustoase si aromate ! bravo!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

BUNA

abuz

anonymous

Nu stiu

abuz

anonymous

Numai gandindu-ma la gustul portocalelor ,trebuie sa fie fff buna

abuz

anonymous

Bravo gustos

abuz

edithke

EXCELENT

abuz

anonymous

Multumesc petitchef pentru meniul zilnic care mi-l trimiteti imi sunteti de mare ajutor

abuz

anonymous

Bune,bune

abuz

anonymous

Arata minunat

abuz
  • pagina 1 / 2