Ingrediente: 30 de piscoturi (Boudoir) 250 g. crema mascarpone (branza-crema de vaci) 250 ml. cafea espresso, rece 4 linguri rom sau lichior de whisky 200 g....
Ingrediente: 6 lingurite cu varf de cafea instant 400 g de piscoturi 4 oua 7 linguri de zahar o esenta de rom 500 g de smantana dulce 2 plicuri de praf de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 200 mg cafea la ibric fara zat 5 linguri Marsala 100 g mascarpone 100g frisca 200 g cirese fara coada si samburi, facute piure la robot O fiola...
Ingrediente: 6 oua, separate 6 linguri de zahar 500 g mascarpone 500 ml cafea tare, rece cacao neagra pentru ornat 1 pachet (dublu) de piscoturi savoiardi
Ingrediente: 1,5 l lapte cca 20-30 ml zeama de lamiie 24 de piscoturi(200 grame) 4 oua 6-8 linguri lapte 200 g zahar 400 ml frisca lichida 300-400ml cafea