Ingrediente: 400 g. de naut (fiert si scurs) 3 rosii (spalate) O ceapa rosie (curatata si spalata) 200 g. de branza feta (sau de telemea putin sarata) Zeama...
Ingrediente: 1 morcov mare 1 catel de usturoi 1 mar verde 2 bete de telina 2 linguri ulei de masline 100 g sunca de pui 20 g brinza telemea(feta chesse) 4...
Ingrediente: 50 g frunze de rucola 1 pară pergamută 1 sfeclă roșie mică 100 g brânză de vaci sau feta 2 linguri măsline kalamata 1 lingură ulei de măsline zeamă...
Ingrediente: 150 g paste scurte 2 cutii de ton in apa 200 g telemea sau feta 100 - 150 g masline 5 - 6 rosii cherry 3 linguri pasta de ardei 1 ceapa 2 - 3...
Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...
Ingrediente: 1 mana buna de frunze de spanac proaspete 1 mana de rucola 1/3 cana merisoare uscate 1/2 cana branza feta sfaramata Dressing de miere si mustar: 5...
Ingrediente: 400 g fasole verde, 200 g paste 200 g creveti 2-4 linguri de marar 2 linguri de otet de vin 1 lingurita suc de lamaie 100 g cascaval sau branza...
Salata de vinete este cel mai iubit aperitiv pe perioada verii. Reteta e simpla, insa o abatere de la pasii de urmat poate transforma preparatul dintr-un deliciu culinar intr-o catastrofa, o mancare greu de digerat.