Petitchef

Rețete sos nucșoară roșii

7 rețete
Rețetă Mazare verde boabe in sos de rosii

Mazare verde boabe in sos de rosii

(27 voturi), (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii) 300 g mazare verde boabe, din conserva, scurse 1 lingura amidon alimentar un praf de nucsoara 1...
Rețetă Oua umplute pe sos de rosii

Oua umplute pe sos de rosii

(11 voturi), (2) , (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 4 oua 70g branza telemea 3 linguri smantana 2 linguri unt cascaval ras nucsoara piper. Sos: 1conserva rosii in sos 1 ceapa 2 catei de usturoi boia...
Rețetă Gratar de porc cu sos tango

Gratar de porc cu sos tango

(12 voturi), (1) , (24)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 300 g cotlet de porc, 5 linguri de maioneza, zeama de la o lamaie, cate o lingurita rasa de: piper, boia de ardei iute, nucsoara rasa, condimente...
Rețetă Paste cu smantana, sos pesto si mustar dijon

Paste cu smantana, sos pesto si mustar dijon

(11 voturi), (2) , (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 250 g paste mici 250 g smantana 3 lingurite sos pesto 2 lingurite mustar sarat dijon 2 linguri ulei de masline pentru sos si una pentru ornat 100...
Rețetă Tagliatelle cu sos de brie

Tagliatelle cu sos de brie

(5 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 250 g Brie,cubulete 200 ml smintina 10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob 1 catel de usturoi,tocat fin cimbru proaspat...
Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Romesco - sos spaniol de ardei rosii

(55 voturi)

Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.

Rețetă Cannelloni cu carne

Cannelloni cu carne

(23 voturi), (3) , (17)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1 cutie cannelloni 500 g carne tocata 1 ceapa 2 catei de usturoi 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde 1 rosie usturoi 200 gr suc de rosii 1 morcov 200...
Rețetă Pulpa de porc la tava cu sos de visine

Pulpa de porc la tava cu sos de visine

(17 voturi), (3) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează