Ingrediente: blat (21cm) 5 oua 5 linguri faina 1 lingura de cacao 5 linguri zahar 1 lingurita rasa praf de copt crema pt. umplut 300 g piure de castane...
Ingrediente: Baza: 200 g biscuiti zdrobiti 2 linguri migdale macinate 100 g unt topit 2-3 linguri lapte Umplutura: 2 oua 150 g zahar 500 g kvarg ( sau branza de...
Ingrediente: 100-120 g unt 20 linguri lapte 1 esenta de migdale coaja de lamaie 2 cani de fulgi de ovaz 1 cana jumatate de faina integrala 1 lingurita praf de...
Ingrediente: Blatul : 10 oua, 10 lg zahar, 10 lg faina 1 praf de copt , 1 z, zanilat Crema ganache: 400 g ciocolata neagra 400 ml smantana 50 g unt, z. vanilat,...
Ingrediente: Blat: 200 g ciocolata amaruie; 12 linguri de lapte; 350 g unt; 300 g zahar ; 8 oua de marime medie; 300 g faina alba; 1 lingurita praf de copt; 200...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: Pentru crusta: 140 g unt 75 g zahar fin 50 g migdale macinate fin sare semintele de la 1/2 baton vanilie 1 ou 245 g faina Pentru caramel: 150 g...
Ingrediente: Blat: 2 albusuri de ou 50 g de zahar pudra 30 g nuca/alune/migdale macinate 2 linguri cacao Mousse ciocolata alba: 60 g smantana de frisca nebatuta...
Ingrediente: Blat "picant" : 5 albusuri (aprox. 190g) un praf de sare 40 g zahar 140 g pudra de migdale sau migdale decojite macinate fin 20 g faina 1 lingurita...
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g...
Ingrediente: 400 g caise coapte 4 linguri cu zahar suc de la o lamaie 1 pliculet de gelatina 200 g iaurt simplu 2 albusuri batute spuma 2 dl de smantana Pentru...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.