Ingrediente: Pentru foaie: 3 cani de faina 1 ou 1 lingura de zahar 1 lingura cu miere 50 g unt 1 lingurita de otet 1/2 cana cu apa Pentru umplutura: 500g...
Ingrediente: 150 grame unt 175 grame zahăr brun 1 ou 225-250 grame dovleac răzuit şi gătit 200 grame făină un vârf de sare 7 grame praf de copt 1 linguriţă...
Ingrediente: 1 cana pulpa de dovleac copt 1 cana de zahar ½ cana ulei 1 ou 2 cani faina 2 lingurite praf de copt 2 lingurite scortisoara ½ lingurita sare 1...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: pentru blat: 5 buc oua 100 g ciocolata cu lapte 200 ml lapte 100 g zahar 80 g unt 200 g faina 100 g samburi de nuca 4 linguri dovleac ras esenta de...
Ingrediente: 300 g faina, 100 g margarina, 100 ml apa, un praf de sare. 1 kg dovleac, 100 g zahar, 50 g stafide, 50 g nuci, 50 g unt, esenta rom, 2 pliculete...
Ingrediente: 2 cani de faina, 1/2 lingurita praf de copt, -1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, -1/2 lingurita scortisoara, un praf de sare, 250 g margarina, 1/2...