Ingrediente: 300 gr zahar 100 ml ulei 600 gr faina 3 linguri cacao 4 linguri gem acrisor (de caise, visine, prune) coaja rasa de lamaie netratata 1 plic zahar...
Ingrediente: 500 g faina 1 plic praf de copt 200 g unt/margarina 3 galbenusuri-coaja rasa de la o lamaie 150 g zahar-zahar vanilat 3-4 linguri smantana pentru...
Ingrediente: 300 g zahar 100 g ulei 600 g faina + 1 lingura 2 linguri pudra de cacao 300 ml apa 4 linguri gem acrisor (de caise sau de visine, de...
Ingrediente: 300 g zahar 100 g ulei 600 g faina + 1 lingura 2 linguri pudra de cacao 300 ml apa 4 linguri gem acrisor (de caise sau de visine, de capsuni,...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: 400 g zahar 700 g faina 200 untura 50 g margarina Unirea 150 g unt 3 oua 2 zahar vanilat 1 praf de copt 1 lamaie 300 ml lapte gem visine gem caise...
Ingrediente: 1/2 kg mere, cirese, visine, caise, piersici etc, 200 g franzela, 300 ml lapte, 100 g unt, 5 oua, 1/4 1 smîntîna, coaja de lamiie, 150 g zahar...
Ingrediente: 500 g faina 200 g nuci macinate 100 g alune sau migdale zdrobite 200 g piure de castane 50 g caise uscate taiate in cubulete 100 g stafide...
Crema cu suc de fructe visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas
Ingrediente pentru crema de fructe
Cantitatile ingredientelor si manopera sînt aceleasi ca si la crema clin reteta precedenta, adaugînddui-se suc din fructele respective.