Ingrediente: PENTRU CARTOFI: 1 kg cartofi 3 oua 150-200 gr branza burduf 50 gr cascaval 1 cubulet unt (pentru uns tava) sare, piper PENTRU SOS ALB: 50 gr unt 1...
Ingrediente: 0,6 kg faina 10 gr drojdie 500 ml apa 50 ml ulei masline 2. pentru umplutura: 200 gr branza burduf 1 ardei gras 200 gr cascaval 100 gr sunca sare,...
Branza branza de burduf reprezinta sortimentul cel mai vechi de branza specific plaiurilor mioritice, a carei preparare este o adevarata maiestrie, facand parte din viata de stana.
Ingrediente: mamaliga (apr 500 g) apr 300 g kaizer 2 oua 2 linguri de unt apr 300 g branza de burduf (sau cascaval) piper dupa gust (de sare nu este nevoie)
Ingrediente: 800 g cartofi fierti in coaja 3-4 oua, depinde cat de mari sunt 2 linguri de smantana 200 g telemea sarata, rasa 100 g branza de burduf 100 g...
Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 300 g faina 70 g margarina 1 ou 100 g branza de burduf 2 linguri smantana sare 1 plic praf de copt. Pentru umplutura ai...
Ingrediente: 150 g penne 4 feluri de branza 1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50 g branza cu mucegai albastru 50 g branza de burduf 2 linguri de smantana...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: Aluat:1 ou,100g faina, o lingura ulei de floarea soarelui,apa(preferabil carbogazoasa), sare, piper Umplutura: 100g sunca sau ciuperci sau cabanos...