Ingrediente: Pentru blat: 150 g faina 60 g unt 1 lingurita sare 3-4 linguri de apa rece Pentru umplutura: 2 oua 200 g branza de burduf 200 ml smantana 4...
Ingrediente: PENTRU CARTOFI: 1 kg cartofi 3 oua 150-200 gr branza burduf 50 gr cascaval 1 cubulet unt (pentru uns tava) sare, piper PENTRU SOS ALB: 50 gr unt 1...
Ingrediente: 300 gr branza de burduf 2 linguri unt 2 linguri smantana grasa pentru ornat: piper, boia, verdeata tocata ( eu am folosit ceapa verde codite si...
Ingrediente: 800 g cartofi fierti in coaja 3-4 oua, depinde cat de mari sunt 2 linguri de smantana 200 g telemea sarata, rasa 100 g branza de burduf 100 g...
Branza branza de burduf reprezinta sortimentul cel mai vechi de branza specific plaiurilor mioritice, a carei preparare este o adevarata maiestrie, facand parte din viata de stana.
Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 300 g faina 70 g margarina 1 ou 100 g branza de burduf 2 linguri smantana sare 1 plic praf de copt. Pentru umplutura ai...
Ingrediente: 150 g penne 4 feluri de branza 1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50 g branza cu mucegai albastru 50 g branza de burduf 2 linguri de smantana...
Ingrediente: 500 g branza telemea 300 g branza de vaci 300 g smantana 2 oua 2 plicuri de zahar vanilinat 500 g faina 25 g drojdie 250 ml lapte caldut 4 linguri...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 2 pachete de margarina Rama maestro 5oo g branza burduf 2 oua 150 ml smantana sau lapte 1 pachet praf de copt drojdie cat o nuca preparata cu o...
Ingrediente: Pentru crusta: 150 g faina 60 g unt 1 lingurita sare 3-4 linguri de apa rece- Pentru umplutura: 2 oua 200 g branza de burduf 100 g branza de vaci...