Ingrediente: Pentru blat: 150 g faina 60 g unt 1 lingurita sare 3-4 linguri de apa rece Pentru umplutura: 2 oua 200 g branza de burduf 200 ml smantana 4...
Ingrediente: PENTRU CARTOFI: 1 kg cartofi 3 oua 150-200 gr branza burduf 50 gr cascaval 1 cubulet unt (pentru uns tava) sare, piper PENTRU SOS ALB: 50 gr unt 1...
Ingrediente: 300 gr branza de burduf 2 linguri unt 2 linguri smantana grasa pentru ornat: piper, boia, verdeata tocata ( eu am folosit ceapa verde codite si...
Ingrediente: 800 g cartofi fierti in coaja 3-4 oua, depinde cat de mari sunt 2 linguri de smantana 200 g telemea sarata, rasa 100 g branza de burduf 100 g...
Branza branza de burduf reprezinta sortimentul cel mai vechi de branza specific plaiurilor mioritice, a carei preparare este o adevarata maiestrie, facand parte din viata de stana.
Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 300 g faina 70 g margarina 1 ou 100 g branza de burduf 2 linguri smantana sare 1 plic praf de copt. Pentru umplutura ai...
Ingrediente: 150 g penne 4 feluri de branza 1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50 g branza cu mucegai albastru 50 g branza de burduf 2 linguri de smantana...
Ingrediente: 500 g branza telemea 300 g branza de vaci 300 g smantana 2 oua 2 plicuri de zahar vanilinat 500 g faina 25 g drojdie 250 ml lapte caldut 4 linguri...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: 2 pachete de margarina Rama maestro 5oo g branza burduf 2 oua 150 ml smantana sau lapte 1 pachet praf de copt drojdie cat o nuca preparata cu o...
Ingrediente: Pentru crusta: 150 g faina 60 g unt 1 lingurita sare 3-4 linguri de apa rece- Pentru umplutura: 2 oua 200 g branza de burduf 100 g branza de vaci...