PACHETELE CU DOVLEAC


Am promis de mai bine de o saptamana ca o sa pun reteta asta pe blog. Profit de putinul timp liber pana se coc alte placinte pe care le-am facut asta seara si va povestesc cum sta treaba.
:) Se fac foarte simplu aceste pachetele cu dovleac , cu conditia sa aveti umplutura pregatita. Eu am facut-o intr-o zi , iar in urmatoarea am facut pachetelele.
Am dat dovleacul pe razatoare, l-am pus intr-o cratita cu unt (daca tineti post, inlocuiti-l cu 2-3 linguri de ulei )si zahar si l-am lasat sa se patrunda in sucul rezultat . Cand s-a evaporat tot sucul, l-am dat jos de pe foc si l-am lasat sa se raceasca.

Am taiat foile in jumatate , apoi am impaturit-o pe fiecare in doua , cat sa rezulte un patrat. Am pus umplutura in mijloc ....


Au tendinta sa "suga" ulei, insa daca le scoateti pe prosoape de hartie, acestea il absorb fara probleme.


Daca va place, sunt foarte bune langa lapte cald cu miere :)...sau langa o cafea cu lapte si miere :)
Daca tineti post, merg lejer si cu ceai ;) .

dragostea in bucate
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super