Marlenka

Sa purcedem :) pt foi, am folosit cantitatile de la foile prajiturii Medovnik cu deosebirea ca 400g de faina de la Medovnik, au fost 300g faina + 30g cacao de buna calitate+ 70g amidon. Procedeul si restul ingredientelor este acelasi. Se coc 5 foi, cea mai urata se faramiteaza.


+ 250 ciocolata alba + 300g unt la temperatura camerei.
- intr-un bol curat turnati dulcele de leche si adaugati ciocolata alba taiata bucatele mici. Dati cate 20-30 de secunde la cuptorul cu microunde si amestecati bine.
*** Atentie cu ciocolata alba pt ca este foarte delicata, cu pasi mici o topim frumos, daca puneti dintr-o data 1 minut la cuptorul cu microunde, riscati sa se branzeasca, asa cu 20 de secunde per pas de incalzire e ok.
Vrem un amestec onctuos si fara cocoloase.:)
- se bate untul spuma, apoi lingura cu lingura, se adauga crema cu caramel.

- se acopera cu folie de plastic, se preseaza (eu n-am presat si mai bine o faceam) si se lasa deoparte, la loc racoros (nu foarte rece) timp de 48 de ore

Dimineti insorite
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ioana
Mai bine ati da retetele cum trebuie ca sa nu strice lumea atatea ingridente aiurea.a iesit un aluatul pe care nu il poti intende pt ca e sfaramicios,nelegat si care se ia dupa suitor.
am gătit această rețetă
anonymous
Cred ca este foarte buna