Home
Rețete
Gustări
Croissante friganele la cuptor
Croissante friganele la cuptor
Nu e o reteta de vara, dar e o reteta perfecta pentru un mic dejun. Serviti alaturi de o cafea cu lapte sau un ceai si veti incepe ziua cu un zambet :-D
Preparare
Taiati cornurile in jumatate si asezati 2 jumatati cu partea exterioara in jos intr-o foma mica pentru gratinare.
Amestecati ouale, smantana, laptele, zaharul si vanilia.
Turnati jumatate din compozitie peste cornuri. Adaugati apoi cele 2 jumatati de cornuri, deasupra.
Turnati apoi restul compozitiei in vas. Presarati cu zahar. Puneti la rece timp de 30 de minute.
Coaceti intr-un cuptor preincalzit la 180° C timp de 30 de minute.
Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca putin si presarati cu zahar pudra inainte de servire.
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Este minunata!
Am servit colegele de la munca și nu credeau ca sunt croasante
Ce idee buna!