Croissante friganele la cuptor
Nu e o reteta de vara, dar e o reteta perfecta pentru un mic dejun. Serviti alaturi de o cafea cu lapte sau un ceai si veti incepe ziua cu un zambet :-D
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare30 min
Gătire30 min
Taiati cornurile in jumatate si asezati 2 jumatati cu partea exterioara in jos intr-o foma mica pentru gratinare.
Amestecati ouale, smantana, laptele, zaharul si vanilia.
Turnati jumatate din compozitie peste cornuri. Adaugati apoi cele 2 jumatati de cornuri, deasupra.
Turnati apoi restul compozitiei in vas. Presarati cu zahar. Puneti la rece timp de 30 de minute.
Coaceti intr-un cuptor preincalzit la 180° C timp de 30 de minute.
Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca putin si presarati cu zahar pudra inainte de servire.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: