Frigănele-petitchef

Gustări
Foarte ușor
30 min

O rețetă simplă și eficientă pentru micul dejun, ceaiul de după-amiază sau un brunch într-o dimineață de duminică. În plus, nu ai nevoie de multe ingrediente! O rețetă anti-risipă ;-) Așa că vă lăsăm mai jos explicațiile noastre detaliate și vă dorim poftă bună!

Ingrediente

10

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Frigănele-Petitchef - Preparare etapa 1Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul, zahărul vanilat și laptele.
  • Frigănele-Petitchef - Preparare etapa 2Scufundați feliile de brioșă/pâine în amestecul anterior și lăsați-le la înmuiat. (*vedeți observațiile)
  • Frigănele-Petitchef - Preparare etapa 3Topiți untul într-o tigaie. Puneți brioșele înmuiate și gătiți-le 5 minute la foc mediu. Întoarceți și gătiți timp de 3 minute.
  • Frigănele-Petitchef - Preparare etapa 4Iată, frigănele sunt gata! Presărați zahăr pudră sau ungeți-le cu cremă tartinabilă, caramel, dulceață, miere...

Punctează această reţetă

Observații

Puteți inlocui laptele cu o băutură vegetală, zahărul cu zahăr brun, zahărul vanilat cu 1 linguriță de extract de vanilie.
Puteți înlocui brioșa cu pâine, cornuri sau alte produse de patiserie.
Dacă chifla este tare (veche), înmuiați-o mai mult timp în amestec. Pe de altă parte, dacă este proaspătă, nu-l înmuiați prea mult.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

steve_s2022

Proaste, Proaste, Proaste. Reteta si autorul. Ordinea nu are nicio importanta devreme ce rezultatul este acelasi!!! Basca ai ars painea si te mai si lauzi cu asta. Pfui!!!

abuz