Batoane de cereale ușoare și extra crocante

votează acum
Gustări
Foarte ușor
20 min

Pentru pauza de gustare sau chiar înainte de o sesiune de sport, de exemplu, savurați aceste batoane cu cereale. Ușoare și crocante, cobinând fulgi de ovăz, ciocolată, unt de arahide și migdale, vă puteți imagina gustul? Ne lasă gura apă... Așa că începeți să faceți această gustare ușoară și vegană ;-) Puteți face chiar și o versiune „fără gluten” folosind fulgi de ovăz fără gluten.

Ingrediente

3

Materiale

  • Forme individuale pentru batoane de cereale sau tavă de copt.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Batoane de cereale ușoare și extra crocante - Preparare etapa 1Tocați migdalele.
  • Batoane de cereale ușoare și extra crocante - Preparare etapa 2Într-un bol, amestecați toate ingredientele.
  • Batoane de cereale ușoare și extra crocante - Preparare etapa 3Puneți amestecul în formele pentru batoane de granola (sau pe fundul unei tăvi de copt tapetată cu hârtie de copt).
    Presați astfel încât amestecul să fie bine compactat.
  • Batoane de cereale ușoare și extra crocante - Preparare etapa 4Coaceți 10-12 minute la 180°C. Poftă bună !

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: