-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Gulas
-
Gulas - pagina 2
Gulas - pagina 2
31 rețete
(56 voturi), (6) , (2)
mal
De Craciun am iesit putin din tipare , renuntand la porcul traditional in favoarea ratei din poza :), achizitionata din HU si pastrata cu sfintenie la congelator :).
Pieptul dezosat si piciorusele le-am transformat intr-o minunata fri
(56 voturi), (6) , (3)
mal
Bine v-am regasit!
Dupa o scurta pauza, timp in care am fost plecata la munte sa gatesc de Revelion pentru oaspetii de la tabara unde lucrez pe timpul verii, am revenit in Timisoara.
Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de oras, nicidecum. Ma si
(53 voturi), (9)
mal
Am profitat din plin de "sacul" de leurda pe care l-am cules saptamana trecuta din Retezat.:D
Ne-am infruptat din mancarurile pregatite cu leurda, sa ne ajunga tot anul.:))
Pana acum am gatit-o sub diverse forme....va voi arata retetele pe r
(24 voturi), (1) , (2)
mal
Am cules saptamana trecuta leurda din padurile de la poalele Retezatului....multa :))
In consecinta mi-am propus sa prepar mancaruri in fel si chip care contin leurda.
Pana acum am facut doua salate (una simpla si una calda cu paste - sunt d
(10 voturi), (1) , (15)
mal
Nu stiu daca de la lipsa de fier mi se trage sau care o fi baiu' meu, destul ca trag la spanac mai rau ca Popeye marinaru'...
Atat de mult imi place incat l-am gatit in fel si chip pana am ajuns evident si la ...ciorba.
Asta se face atat
(3 voturi), (1)
mal
Tare ma mai bucuram ,copil fiind, cand mama ne facea supa din buretii pe care noi ii culegeam din padurile satului copilariei mele :).
Era buna supa mamei, mai ales ca avea grija sa faca si taitei de casa ca sa-i imbogateasca gustul .
Sapta
(8 voturi), (4)
Ingrediente:
2 kg carne de porc cu sl?nin?
1 kg ceap?
1 lingur? bulion
piper
foi de dafin
sare
Mod de preparare:
Se taie carnea buc??i nu prea mari, se spal? ?i se pune în crati??. Ceapa se taie nu foarte m?runt ?i se pune deasupra. Se pune ap? cât