Varza o taiam cat mai fin. Ceapa o taiem si o punem la calit in putin ulei. Adaugam apoi bulionul, boaiau, si restul de condimente, mai putin cimbru Punem varza si 1-2 cani de apa. Nu puneti multa apa de la inceput pt ca mai lasa si varza.
Amestecam bine si lasam pe foc pana incepe sa fiarba. Intre timp ne ocupam de carne pe care o pune pe tigaia gratar.
Aranjam varza in vasul pe care il vom da la cuptor, punem deasupra cateva crengute de cimbru si carnea.
Dam la cuptor pentru cca 1 ora, sau pana cand uleiul din mancare se ridica deasupra. Cam asa trebuie sa arate dupa 1 ora.
Deci calim si mararul! Ok. Dar de ce punem carnea pe tigaia gratar? O frigem? Pai daca mai sta si la cuptor vreo ora, se alege praful de ceafa! Nu o frigem? Pai atunci de ce s-o punem pe gratar? Iar finalul, cu uleiul care se ridica deasupra, este apoteotic! Nici pe la spitale nu te-ar primi cu asa o reteta. Halal!
Comentarii:
Gust irezistibil!
Deci calim si mararul! Ok. Dar de ce punem carnea pe tigaia gratar? O frigem? Pai daca mai sta si la cuptor vreo ora, se alege praful de ceafa! Nu o frigem? Pai atunci de ce s-o punem pe gratar? Iar finalul, cu uleiul care se ridica deasupra, este apoteotic! Nici pe la spitale nu te-ar primi cu asa o reteta. Halal!