Ton la cuptor (varianta dietetică)
Este o variantă sănătoasă şi dietetică de a pregăti tonul. Serviţi cu o salată cu dressing din suc de lămîie, fără ulei sau legume gătite la aburi spre exemplu. Nu adăugaţi pâine la aceasta masă. Consistent, sănătos şi delicios. Poftă bună!
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Am dezgheţat tonul, l-am spălat şi l-am uscat cu un şerveţel. Am stors suc de lămâie, am zdrobit cu sucitorul câteva nuci de fistic.
- Feliile de ton le-am dat prin suc de lămîie, le-am presărat cu piper, plante aromatice, seminţe de chia şi fistic măcinat. Puteţi presăra şi puţină sare.
- Am învelit fiecare felie în folie de aluminiu şi le-am pus pe tavă în cuptorul preîncălzit la foc mediu. Am lăsat 10-15 minute. Tonul se face foarte repede, dacă îl lăsaţi mai mult va deveni tare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
FFF GUSTOS !!!!!!! FELICITĂRI!
Punctează această reţetă