Este o variantă sănătoasă şi dietetică de a pregăti tonul. Serviţi cu o salată cu dressing din suc de lămîie, fără ulei sau legume gătite la aburi spre exemplu. Nu adăugaţi pâine la aceasta masă. Consistent, sănătos şi delicios. Poftă bună!
Am dezgheţat tonul, l-am spălat şi l-am uscat cu un şerveţel. Am stors suc de lămâie, am zdrobit cu sucitorul câteva nuci de fistic.
Feliile de ton le-am dat prin suc de lămîie, le-am presărat cu piper, plante aromatice, seminţe de chia şi fistic măcinat. Puteţi presăra şi puţină sare.
Am învelit fiecare felie în folie de aluminiu şi le-am pus pe tavă în cuptorul preîncălzit la foc mediu. Am lăsat 10-15 minute. Tonul se face foarte repede, dacă îl lăsaţi mai mult va deveni tare.
Comentarii:
FFF GUSTOS !!!!!!! FELICITĂRI!