Sos de Portocale : Calim usturoiul in ulei,cateva minute.Puteti sa-l lasati intreg si sa-l scoateti la final din sos. Stingem cu zeama de portocala si mai lasam sa fiarba 3 minute,pana se ingroasa putin.Apa din sucul de portocale se evapora foarte repede si se vede cum sucul incepe sa se caramelizeze.Nu-l lasati mai mult,pentru nu ne trebuie dulceata.Asa ca stati cu ochii pe el 3 minute.
Stingem focul si asezonam cu sare si piper. Dupa ce mazarea a fiert,o asezam in farfurii,picuram sosul,asezam deasupra tonul scurs bine de ulei,si presaram coaja de portocala si feliile de migdale.
Se putea mai simplu: Daca tot a inceput cu capitolele,putem spune ca mancarea se mai incadreaza la capitolul. Se face repede,dispare imediat.
A si sa nu uit.Serviti-o cu paine prajita. Pe cuvant ca nu va mai trebuie desert.
Comentarii:
Ok
Doar daca va place gustul de mazare care se va simti si nu va deranjeaza un sos cu gust acrisor. Oricum o reteta geniala.