Taiem carnea cubulete si tocam marunt ceapa. Intr-o cratita se incing 5 linguri de ulei si adauga ceapa tocata marunt.. se caleste pana se inmoaie bine,se adauga pasta de ardei, apoi carnea si se lasa cca 10 minute la foc iute, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.
Adaugam usturoiul strivit si dupa 1 minut stingem cu 1 cana de apa si punem delikatul. Lasam sa fiarba cu capac inca 10 minute.
Adaugam cimbru si piperul si inca 1 cana cu apa. Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu pana cand apa a scazut si s-a format un sos mai gros. Cand e gata presaram patrunjel tocat si servitm calda cu cartofi piure sau natur.
Pofta buna! Pt reteta cu fotografii pas cu pas va astept pe blog!
Comentarii (42):
Rapid si gustos
Foarte gustoasa !
Se poate si fara Delikakat, de ce sa ne sinucidem? Viata e asa de frumoasa!
Foarte buna ,delicioasa
Bun...
Excelent
Aceasta mancarica mi-aduce aminte de copilarie!Mama facea asa bunatate!!!!!!!!!!
Gustoasa
Usor de facut si deosebit de delicioasa!
Deliciosa facem si o mamaliguta linga ea