Se alege carne mai grasa si se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de ulei. Se adauga ceapa t?iata felii subtiri. Se lasa pana se prajesc.
Se pune putina apa, se acopera si se fierb inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea este fragezita.
Se adauga o lingura de bulion de rosii , sare, piper, patrunjelul tocat fin si putina faina. Se acopera si se lasa sa scada . Se serveste cu mamaliga.
Daca ai folosi termeni mai precisi ar fi fost de nota 10...reteta e buna doar ca noi care accesam situ-l nu prea avem habar,depilda cat trebuie trasa la tigaie carnea
Comentarii (11):
K
Arata frumos trebie sa fie buna.
Foartebuna
Daca ai folosi termeni mai precisi ar fi fost de nota 10...reteta e buna doar ca noi care accesam situ-l nu prea avem habar,depilda cat trebuie trasa la tigaie carnea
Yummmy !!!!
Este super reteta....am preparato si foarte tare mia placut
Foarte tare si ieftina si gustoasa .felicitari 10+ de la mine aveti.
Usor de pregatit si fffff delicioasa
Foarte buna
Buna tocanita