Tocanita de porc

Tocanita de porc
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se alege carne mai grasa si se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de ulei. Se adauga ceapa t?iata felii subtiri. Se lasa pana se prajesc.
  • Se pune putina apa, se acopera si se fierb inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea este fragezita.
  • Se adauga o lingura de bulion de rosii , sare, piper, patrunjelul tocat fin si putina faina. Se acopera si se lasa sa scada . Se serveste cu mamaliga.
VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

k

K

abuz

anonymous

Arata frumos trebie sa fie buna.

abuz

anonymous

Foartebuna

abuz

anonymous

Daca ai folosi termeni mai precisi ar fi fost de nota 10...reteta e buna doar ca noi care accesam situ-l nu prea avem habar,depilda cat trebuie trasa la tigaie carnea

abuz

anonymous

Yummmy !!!!

abuz

anonymous

Este super reteta....am preparato si foarte tare mia placut

abuz

anonymous

Foarte tare si ieftina si gustoasa .felicitari 10+ de la mine aveti.

abuz

anonymous

Usor de pregatit si fffff delicioasa

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Buna tocanita

abuz
  • pagina 1 / 2