Tocanita de porc

Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se alege carne mai grasa si se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de ulei. Se adauga ceapa t?iata felii subtiri. Se lasa pana se prajesc.
- Se pune putina apa, se acopera si se fierb inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea este fragezita.
- Se adauga o lingura de bulion de rosii , sare, piper, patrunjelul tocat fin si putina faina. Se acopera si se lasa sa scada . Se serveste cu mamaliga.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
k
K
anonymous
Arata frumos trebie sa fie buna.
anonymous
Foartebuna
anonymous
Daca ai folosi termeni mai precisi ar fi fost de nota 10...reteta e buna doar ca noi care accesam situ-l nu prea avem habar,depilda cat trebuie trasa la tigaie carnea
anonymous
Yummmy !!!!
anonymous
Este super reteta....am preparato si foarte tare mia placut
anonymous
Foarte tare si ieftina si gustoasa .felicitari 10+ de la mine aveti.
anonymous
Usor de pregatit si fffff delicioasa
anonymous
Foarte buna
anonymous
Buna tocanita