Petitchef

Tocanita de porc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca ceapa marunt. Intr-o cratita se incing 5 linguri de ulei si adauga ceapa tocata marunt.. se caleste pana se inmoaie bine, se adauga pasta de ardei..
  • Apoi carnea, se lasa cca 10 minute la foc iute, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.
  • Adaugam usturoiul strivit si dupa 1 minut stingem cu 1 cana de apa si punem delikatul. Lasam sa fiarba cu capac inca 10 minute.
  • Adaugam cimbru si piperul si inca 1 cana cu apa. Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu pana cand apa a scazut si s-a format un sos mai gros.
    Cand e gata presaram patrunjel tocat.
  • Si servitm calda cu cartofi piure sau natur.


Poze

Tocanita de porc
Tocanita de porc - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/01/2014

Super pentru un burlac....rapid ieftin si gustos

(0) (0) Abuz
16/01/2013

Foarte foarte buna

(0) (0) Abuz
11/12/2012

Ancercati merita

(0) (0) Abuz
18/02/2012

Dupa ce am cautat o idee de mancarica in vreo 35 de pagini ale site-ului, am ramas la aceasta!O sa o fac astazi!Este simpla, cu siguranta buna si are o prezentare excelenta!Felicitari!

(0) (0) Abuz
21/07/2011

As manca asa ceva si ziua si noaptea ...............

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează