Tocanita de porc

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se toaca ceapa marunt. Intr-o cratita se incing 5 linguri de ulei si adauga ceapa tocata marunt.. se caleste pana se inmoaie bine, se adauga pasta de ardei..
  • Apoi carnea, se lasa cca 10 minute la foc iute, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.
  • Adaugam usturoiul strivit si dupa 1 minut stingem cu 1 cana de apa si punem delikatul. Lasam sa fiarba cu capac inca 10 minute.
  • Adaugam cimbru si piperul si inca 1 cana cu apa. Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu pana cand apa a scazut si s-a format un sos mai gros.
    Cand e gata presaram patrunjel tocat.
  • Si servitm calda cu cartofi piure sau natur.

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super pentru un burlac....rapid ieftin si gustos

abuz

anonymous

Foarte foarte buna

abuz

anonymous

Ancercati merita

abuz

anonymous

Dupa ce am cautat o idee de mancarica in vreo 35 de pagini ale site-ului, am ramas la aceasta!O sa o fac astazi!Este simpla, cu siguranta buna si are o prezentare excelenta!Felicitari!

abuz

anonymous

As manca asa ceva si ziua si noaptea ...............

abuz