Tocanita de porc
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se toaca ceapa marunt. Intr-o cratita se incing 5 linguri de ulei si adauga ceapa tocata marunt.. se caleste pana se inmoaie bine, se adauga pasta de ardei..
- Apoi carnea, se lasa cca 10 minute la foc iute, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.
- Adaugam usturoiul strivit si dupa 1 minut stingem cu 1 cana de apa si punem delikatul. Lasam sa fiarba cu capac inca 10 minute.
- Adaugam cimbru si piperul si inca 1 cana cu apa. Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu pana cand apa a scazut si s-a format un sos mai gros.
Cand e gata presaram patrunjel tocat. - Si servitm calda cu cartofi piure sau natur.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super pentru un burlac....rapid ieftin si gustos
anonymous
Foarte foarte buna
anonymous
Ancercati merita
anonymous
Dupa ce am cautat o idee de mancarica in vreo 35 de pagini ale site-ului, am ramas la aceasta!O sa o fac astazi!Este simpla, cu siguranta buna si are o prezentare excelenta!Felicitari!
anonymous
As manca asa ceva si ziua si noaptea ...............
Punctează această reţetă