Se toaca ceapa marunt. Intr-o cratita se incing 5 linguri de ulei si adauga ceapa tocata marunt.. se caleste pana se inmoaie bine, se adauga pasta de ardei..
Apoi carnea, se lasa cca 10 minute la foc iute, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.
Adaugam usturoiul strivit si dupa 1 minut stingem cu 1 cana de apa si punem delikatul. Lasam sa fiarba cu capac inca 10 minute.
Adaugam cimbru si piperul si inca 1 cana cu apa. Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu pana cand apa a scazut si s-a format un sos mai gros. Cand e gata presaram patrunjel tocat.
Dupa ce am cautat o idee de mancarica in vreo 35 de pagini ale site-ului, am ramas la aceasta!O sa o fac astazi!Este simpla, cu siguranta buna si are o prezentare excelenta!Felicitari!
Comentarii:
Super pentru un burlac....rapid ieftin si gustos
Foarte foarte buna
Ancercati merita
Dupa ce am cautat o idee de mancarica in vreo 35 de pagini ale site-ului, am ramas la aceasta!O sa o fac astazi!Este simpla, cu siguranta buna si are o prezentare excelenta!Felicitari!
As manca asa ceva si ziua si noaptea ...............