Tocanita de cartofi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se taie cuburi. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
  • Se taie si slanina bucatele si se pune ceapa, usturoiul si slanina la prajit cu putin ulei.
  • Se adauga si cartofii si se calesc la foc mic inca 5 minute, amestecand cu grija ca sa nu se lipeasca.
  • Se toarna apoi apa fierbinte astfel incat sa acopere camplet cartofii si se lasa sa fiarba bine circa 30 minute.
  • Se adauga apoi bulionul, frunzele de dafin si se condimenteaza dupa gust.
  • La sfarsit se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.
  • A servit-o calda cu gogonele murate.
CCaprese

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ok imi plake :*

abuz

anonymous

Ok.

abuz