Tocanita de cartofi
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se taie cuburi. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
- Se taie si slanina bucatele si se pune ceapa, usturoiul si slanina la prajit cu putin ulei.
- Se adauga si cartofii si se calesc la foc mic inca 5 minute, amestecand cu grija ca sa nu se lipeasca.
- Se toarna apoi apa fierbinte astfel incat sa acopere camplet cartofii si se lasa sa fiarba bine circa 30 minute.
- Se adauga apoi bulionul, frunzele de dafin si se condimenteaza dupa gust.
- La sfarsit se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.
- A servit-o calda cu gogonele murate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ok imi plake :*
anonymous
Ok.