-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Tocanita
-
Tocanita de cartofi
-
Tocanita de cartofi
TOCANITA DE CARTOFI
Preparare
-
Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se taie cuburi. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
-
Se taie si slanina bucatele si se pune ceapa, usturoiul si slanina la prajit cu putin ulei.
-
Se adauga si cartofii si se calesc la foc mic inca 5 minute, amestecand cu grija ca sa nu se lipeasca.
-
Se toarna apoi apa fierbinte astfel incat sa acopere camplet cartofii si se lasa sa fiarba bine circa 30 minute.
-
Se adauga apoi bulionul, frunzele de dafin si se condimenteaza dupa gust.
-
La sfarsit se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.
-
A servit-o calda cu gogonele murate.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Ok imi plake :*
Ok.