Tapas - chorizo in vin rosu
Acesta este un tapas rapid, nu necesita foarte multa munca si este delicios. Puteti alege orice tip de chorizo preferati, afumat, uscat, proaspat.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Spaghetti alla fuoco di bacco: paste cu vin roșu
-
Sangria cu vin spumant: vedeta răcoritoare a sărbătorilor
-
Vin fiert - petitchef
-
Paste cu chorizo
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Chorizo se taie rondele, 1 cm grosime. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga chorizo. Nu se lasa mai mult de 1-2 minute.
- Se adauga vinul rosu si se lasa la foc mediu in jur de 5 minute.
- La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin. Se serveste cu paine proaspata sau prajita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!