Se pune apa intr-un vas si se da drumul in apa si unei lingurite de sare. Cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga pastele si se lasa sa fiarba. Se taie rondele dovleceii, cam cum vrem, functie de cheful si placerea fiecaruia. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins si in el se arunca 2 catei de usturoi, nedecojiti ci doar zdrobiti cu latul cutitului. Se lasa sa sfaraie nitel cat sa se aureasca .... si se arunca peste felioarele de dovlecei ... Se lasa 2 minute pe un foc lejer, cat sa se intrepatrunda aromele. Pastele fierte se scurg de apa si li se dau drumul in tigaie peste dovlecei. Se mesteca usor, se condimenteaza dupa gust cu putina sare si mult piper! Se pun pastele fara intarziere in farfurii, se presara putin parmezan proaspat ras pe deasupra si se servesc!
Comentarii:
Super reteta
Este minunata !
Am sa incerc si eu.simplu si rapid
Super
Bun si usor
SIMPLU SI POATE FI SI USOR DE POST