Se curata ceapa, cateii de usturoi si cartofii. Se toaca ceapa, usturoiul si cartofii mărunt. Se incinge uleiul intr-o oală. Se soteaza 2 minute legumele tocate. Se adauga praful de curry, foile de dafin si supa de peste. Se lasa să fiarbă la foc mic. Se curata si se taie in lamele subtiri, morcovul, telina si patrunjelul. După ce supa a fiert 20 de minute, adăugaţi zarzavaturile. Dupa 10 minute se adauga rosiile, ardeiul gras si tijele de telina . Cand sunt 90% fierte toate legumele, se adauga somonul intai si apoi crevetii. Cand pestele se ridica la suprafata se inchide focul si se adauga frisca lichida, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul si sucul de lamaie sau otetul. Daca se reincalzeste supa, sa nu se ajunga la punctul de fierbere ! Se serveste cu frunze de morcov tocate.
De gustibus! Grăsime de focă nu se pune?? Cu somon şi creveţi congelaţi, cred că are acelaşi gust ca ciorba de stavrid congelat! Poftă mică! Frişca se pune bătută şi indulcită sau ca atare??
Comentarii:
De gustibus! Grăsime de focă nu se pune?? Cu somon şi creveţi congelaţi, cred că are acelaşi gust ca ciorba de stavrid congelat! Poftă mică! Frişca se pune bătută şi indulcită sau ca atare??
Suuuuper
Crd , ca este foarte buna...am sa -o fac si eu.
Deja am apa in gura ca elefantul....