Sufleu de urzici

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cureti urzicile si le speli foarte,foarte bine in mai multe ape.Lefierbi in apa cu sare aproximativ 8 minute,dupa care le strecori si le treci prin sita.
  • Intr-o tigaie pui untul sa se topeasca,adaugi faina pe care o amesteci repede,tragi de pe foc si torni laptele amestecand energic ca sa se desfaca faina in lapte.Il mai dai intr-un clocot si dupa ce se raceste il adaugi in piureul de urzici.
  • Incorporezi galbenusurile,potrivesti de sare si piper si la final pui albusurile batute spuma.Torni amestecul intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet si-l dai la cuptor pentru 20 de minute,la foc iute.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super tare!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna,am facut-o!!!

abuz