Sufleu de urzici
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cureti urzicile si le speli foarte,foarte bine in mai multe ape.Lefierbi in apa cu sare aproximativ 8 minute,dupa care le strecori si le treci prin sita.
- Intr-o tigaie pui untul sa se topeasca,adaugi faina pe care o amesteci repede,tragi de pe foc si torni laptele amestecand energic ca sa se desfaca faina in lapte.Il mai dai intr-un clocot si dupa ce se raceste il adaugi in piureul de urzici.
- Incorporezi galbenusurile,potrivesti de sare si piper si la final pui albusurile batute spuma.Torni amestecul intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet si-l dai la cuptor pentru 20 de minute,la foc iute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super tare!
am gătit această rețetă
anonymous
Buna,am facut-o!!!
Punctează această reţetă