Branza se freaca cu un galbenus si un albus batut spuma. Morcovii curatati si dati pe razatoare se calesc in ulei si putina apa.
Laptele se pune la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga faina dizolvata in putin lapte si se tine pe foc pana devine consistent.
Dupa ce se raceste, se amesteca cu morcovii si celalalt albus batut spuma. Se pun cele doua compozitii alternativ, in patru straturi, intr-o forma unsa cu unt. Se unge deasupra cu galbenusul ramas. Se da la cuptor la foc mic 30 de minute apoi se rastoarna.
Sufleu de branza dulcePachetele cu spanac si branzaTriunghiuri cu branzaDesert bavarezBudinca de branza de vaci cu nuciBurger de morcoviDesert bavarez cu vanilieBudinca de malai cu branza de vaci.
Chiftele cu pasteSufleu de faina cu branzaBudinca cu branza de vaciFile de cod gratinatSufleu de pesteFursecuri cu branza CheshireSupa de broccoli cu branza .