Se face un sos din o lingura de mustar Dijon, 1 lingura boia dulce, 1 lingura pasta de hrean, 3 linguri de sos de soia, 2 linguri vin alb, sare si piper dupa gust.
Carnea se spala, se sterge si se portioneaza in patru bucati. Se pensuleaza cu sos fiecare bucata si se lasa peste noapte in frigider.
Baconul gata feliat se impleteste din 6 bucati, se aseaza o bucata de carne si se inveleste cu grija. A gasit la oferta in Auchan, trei cutii cu 10 ron/600g. Se pune in tava cu baconul spre exterior.
Cand s-a rumenit baconul, se intoarce cu grija si pe partea cealalta 10 minute.Mai greu off, data viitoare le pun in folie de aluminiu ca sa nu mi se mai desfaca impletitura.
Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Se pun in tava in care s-a copt carnea si se adauga condimente .
Se serveste cu un pahar de vin rosu si cu cartofi taiati rondele, asezati in forma rotunda pe o farfurie, peste care se aseaza spata de porc cu bacon.
Comentarii:
Ba ne trebuie! Si nu e bomba, e un fel de mancare!
Nu ne trebuie asa bombe cu grasime!