Petitchef

SCRUMBIE LA GRILL (GRATAR)

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Scrumbia este un peste gras,iar la gratar este delicios si in plus este usor de preparat. In primul rand se curata de solzi,mate,intestine,se scot urechile, se spala,se lasa la scurs,se sterge bine si se cresteaza usor din loc in loc pe ambele parti.
  • Scrumbia astfel preparata se aseaza pe gratarul incins si uns foarte bine in prealabil cu unt sau cu ulei . Se lasa sa se patrunda bine, se intoarce cu atentie pentru a nu se rupe sau sfarama pana se rumenesc pe ambele parti.Se pot servi cu lamaie din abundenta sau otet de mere, cu un mujdei de usturoi simplu sau cu un mujdei la care se adauga rosii coapte si mult patrunjel. Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
  • Pus scrumbiile in forme speciale de peste si nu a mai fost cazul sa le mai crestez. uns foarte bine formele pentru peste cu unt inainte de a aseza scrumbiile in acestea si introdus imediat la grill.


Poze

SCRUMBIE LA GRILL (GRATAR)
SCRUMBIE LA GRILL (GRATAR) - poza 2
SCRUMBIE LA GRILL (GRATAR) - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

31/03/2015

Excelenta

(0) (0) Abuz
16/03/2015

Beton...

(0) (0) Abuz
11/10/2013

Bine

(0) (0) Abuz
27/04/2013

EXCELENTE

(0) (0) Abuz
18/03/2013

De unde se poate cumpara acele forme speciale ptr.peste?

(0) (0) Abuz
18/06/2012

Excelent

(0) (0) Abuz
18/10/2011

De unde se cumpara formele speciale pentru peste?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Batoane de dovlecel la air fryer
Batoane de dovlecel la air fryer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brownie cu lamaie
Brownie cu lamaie
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Jeleuri ousor
Jeleuri ousor
8 porții
24 h 5 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează