Scrumbie la grill (gratar)
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Scrumbia este un peste gras,iar la gratar este delicios si in plus este usor de preparat. In primul rand se curata de solzi,mate,intestine,se scot urechile, se spala,se lasa la scurs,se sterge bine si se cresteaza usor din loc in loc pe ambele parti.
- Scrumbia astfel preparata se aseaza pe gratarul incins si uns foarte bine in prealabil cu unt sau cu ulei . Se lasa sa se patrunda bine, se intoarce cu atentie pentru a nu se rupe sau sfarama pana se rumenesc pe ambele parti.Se pot servi cu lamaie din abundenta sau otet de mere, cu un mujdei de usturoi simplu sau cu un mujdei la care se adauga rosii coapte si mult patrunjel. Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
- Pus scrumbiile in forme speciale de peste si nu a mai fost cazul sa le mai crestez. uns foarte bine formele pentru peste cu unt inainte de a aseza scrumbiile in acestea si introdus imediat la grill.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta
anonymous
Beton...
anonymous
Bine
anonymous
EXCELENTE
anonymous
De unde se poate cumpara acele forme speciale ptr.peste?
anonymous
Excelent
anonymous
De unde se cumpara formele speciale pentru peste?
Punctează această reţetă