Curatam pestele, il spalam apoi il condimentam si il invelim in folie cum facut .Daca nu doriti sa il puneti in folie si il puneti asa direct pe gratar, ungeti gratarul cu putina grasime si neaparat gratarul sa fie incins ca pestele sa nu se lipeasca.
Il intoarcem pe ambele parti pana cand este gata, relativ pestele se face repede asa ca nu e nevoie de mult timp de preparare.
Separat fierbem cartofii cu putin delikat , dupa fierbere ii amestecam cu putin unt si daca doriti presarati putin marar sau patrunjel verde proaspat tocat.
Pe un platou asezam cateva frunze de salata verde, peste ea punem scrumbia, langa asezam cartofii nature
Ornam cu cateva feliute de lamaie si ridichi.La servire stoarcem zeama de lamaie deasupra pestelui si .
Comentarii (15):
Delicat la cartofi? În special la peste!!!!!?????
Deliciu devenit capriciu.............!
DELICIOASA !!!
DELICIOASA !!!
Este bele sa tot bei bupa
+10
Delicios
Dacă ai băgat Delikat, e egal cu zero...
GUSTOS....
Ce condimente sa folosim