Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se curata pestele, se spala, se cresteaza pe ambele parti si se sareaza. Se lasa la rece pentru vreo 2 ore.
  • Ungem pestele cu ulei si il condimentam cu piper dupa gust. Taiem 2 lamai rondele, apoi fiecare rondea in jumatate.
  • Umplem pestii cu cate 3 jumatati, cam atat intra intr-un peste. Asezam pestii in folii de aluminiu unse cu putin ulei.
  • Aranjam pe fiecare peste jumatati de felii de lamaie si de rosii si presaram ceapa verde tocata marunt.
  • Stropim pestii cu vin alb si zeama de lamaie si se inchide folia etans.
  • Se dau la cuptor la foc iute pentru 25-30 minute.
  • Servim cu garnitura de conopida si broccoli sau cartofi natur presarati cu patrunjel verde.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Valentin

Cat de mizerabili sunteti? Cum puteti prezenta asa ceva? PESTELE ALA ERA NECURATAT!!!!!! Sangele care este lipit de coloana vertebrala era neinlaturat. Sa va fie rusine!

abuz