Home
Rețete
Felul principal
Scrumbie la cuptor
Scrumbie la cuptor
Preparare
Se curata pestele, se spala, se cresteaza pe ambele parti si se sareaza. Se lasa la rece pentru vreo 2 ore.
Ungem pestele cu ulei si il condimentam cu piper dupa gust. Taiem 2 lamai rondele, apoi fiecare rondea in jumatate.
Umplem pestii cu cate 3 jumatati, cam atat intra intr-un peste. Asezam pestii in folii de aluminiu unse cu putin ulei.
Aranjam pe fiecare peste jumatati de felii de lamaie si de rosii si presaram ceapa verde tocata marunt.
Stropim pestii cu vin alb si zeama de lamaie si se inchide folia etans.
Se dau la cuptor la foc iute pentru 25-30 minute.
Servim cu garnitura de conopida si broccoli sau cartofi natur presarati cu patrunjel verde.
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Cat de mizerabili sunteti? Cum puteti prezenta asa ceva? PESTELE ALA ERA NECURATAT!!!!!! Sangele care este lipit de coloana vertebrala era neinlaturat. Sa va fie rusine!