Scrumbie la cuptor

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se curata pestele, se spala, se cresteaza pe ambele parti si se sareaza. Se lasa la rece pentru vreo 2 ore.
- Ungem pestele cu ulei si il condimentam cu piper dupa gust. Taiem 2 lamai rondele, apoi fiecare rondea in jumatate.
- Umplem pestii cu cate 3 jumatati, cam atat intra intr-un peste. Asezam pestii in folii de aluminiu unse cu putin ulei.
- Aranjam pe fiecare peste jumatati de felii de lamaie si de rosii si presaram ceapa verde tocata marunt.
- Stropim pestii cu vin alb si zeama de lamaie si se inchide folia etans.
- Se dau la cuptor la foc iute pentru 25-30 minute.
- Servim cu garnitura de conopida si broccoli sau cartofi natur presarati cu patrunjel verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Valentin
Cat de mizerabili sunteti? Cum puteti prezenta asa ceva? PESTELE ALA ERA NECURATAT!!!!!! Sangele care este lipit de coloana vertebrala era neinlaturat. Sa va fie rusine!
Punctează această reţetă