Scrumbie la gratar

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pestii se curata de solzi, mate si urechi! se spala bine, bine se cresteaza cu cutitul, apoi se sareaza si se dau la frigider cateva ore.
  • Carnea se va intari numai bine se pun pe gratarul incins se fac destul de repede aveti grija sa nu se arda.
  • Cand se auresc, sunt numai buni de mancat se presara ierburile aromate deasupra si se stropesc din belsug cu suc de lamaie sau puteti alege mujdeiul de usturoi in loc.
  • Nu mancati fara lamaie sau fara usturoi ca sa nu vi se faca greata.

Punctează această reţetă

AAdulutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

...mi s-a facut pofta...

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Ok reteta

abuz