Incepem cu soia, luam un vas punem apa si delicat dupa care adaugam jumate din punga de soia granule si il lasam la inmuiat 20 min.Punem intr-un vas apa la fiert, frunzele de stevie le punem intr-o alta oala dupa ce le spalam cand apa fierbe turnam peste frunzele de stevie, le oparim, le lasam cateva sec in apa fierbiente dupa care le scoatem si le lasam sa se scurga.
Intre timp pregatim umplutura pieptul de pui il taiem cuburi si le punem in robotul de bucatarie, punem si ceapa, o lingurita de boia rosu, frunzele de patrunjel si soia dupa ce il stoarceam bine de apa, sare si piper pornim robotul si mixam compozitia pana devine o pasta cand e gata luam frunzele de stevie si le umplem cu aceasta pasta in mod obisnuit ca si sarmalele.
Sarmalutele obtinute le punem intr-o oala punem apa cat sa acopere, punem capacul si pe foc mediu fierbem, intre timp intr-o alta oala punem un pic de ulei la incins, cand uleiul este incins punem frunzel de macris (dupa ce spalat bine) peste, amestecam de cateva ori cu lingura de lemn pana ce frunzele se micsoreaza dupa care stingem si punem macrisul peste sarmalele noastre amestecam incet la suprafata si lasam sa fiarba.
Cand sarmalutele sunt moi le scoatem pe o farfurie pe toate, luam blenderul de mana si mixam frunzele de macris, punem fructoza si smantana mixam inca o data si vom obtine un fel de supa crema in aceasta punem inapoi sarmalutele lasam sa dea in clocot si stingem. Se servesc cald sau rece oricum sunt bune, cu putina smantana sau simplu.