Petitchef

SARMALUTE CU CARNE DE VITEL IN FOI DE VITA FIERTE IN VIN ALB

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Frunza de vita se opareste si se foloseste intreaga sau se taie in functie de marimea ei.Se ruleaza cu partea lucioasa in exterior pentru a avea un aspect placut.
  • Carnea tocata se amesteca cu condimente, sare, piper, mararul si ceapa tocata,orezul spalat foarte bine si curatat de impuritati .Se amesteca foarte bine compozitia si se toarna putin ulei si putina apa minerala pentru a deveni pufoasa compozitia.
  • Pe bucata de vita se aseaza putina compozitie si se invelesc cu grija sa nu se desfaca in timpul fierberii.
  • Se aseaza sarmalele in cratita,se adauga feliile de rosii decojite,pasta de tomate.Se toarna vin alb pana sunt acoperite sarmalele.Aceste sarmalute cu carne de vitel sau carne de vita vor iesi extraordinar de fragede si de gustoase fierte in vin.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie putin,iar apoi se introduce vasul la cuptor pana sunt fierte si rumenite.Daca mai este cazul se mai completeaza cu vin. Se pot servi dupa preferinta cu iaurt sau smantana.


Poze

SARMALUTE CU CARNE DE VITEL IN FOI DE VITA FIERTE IN VIN ALB
SARMALUTE CU CARNE DE VITEL IN FOI DE VITA FIERTE IN VIN ALB - poza 2
SARMALUTE CU CARNE DE VITEL IN FOI DE VITA FIERTE IN VIN ALB - poza 3
SARMALUTE CU CARNE DE VITEL IN FOI DE VITA FIERTE IN VIN ALB - poza 4
SARMALUTE CU CARNE DE VITEL IN FOI DE VITA FIERTE IN VIN ALB - poza 5
SARMALUTE CU CARNE DE VITEL IN FOI DE VITA FIERTE IN VIN ALB - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

31/03/2014

E delicios, apreciaza nepotii mei.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta italiana cu foi filo
Tarta italiana cu foi filo
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Al dente - textura perfecta pentru pastele fierte Al dente - textura perfecta pentru pastele fierte

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează