Petitchef

Sabji de dovleac cu rosii

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

amestec de condimente:

Preparare

  • Dovleacul curatat se taie cubulete. La fel si rosiile.Intr-o tigaie mai adanca se infierbanta uleiul cu semintele de chimion. Cand a inceput sa se simta aroma acestora se adauga dovleacul si se caleste.
  • Se adauga rosiile impreuna cu amestecul de condimente si se calesc putin.
  • Se toarna apa si se lasa sa fiarba pana se absoarbe tot lichidul. Se potriveste de sare si gata.


Poze

Sabji de dovleac cu rosii
Sabji de dovleac cu rosii - poza 2
Sabji de dovleac cu rosii - poza 3
Sabji de dovleac cu rosii - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează