Se spala carnea, se usuca si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Curatam usturoiul si il pisam. Frunzele de patrunjel se toaca marunt , la care adaugam sare, piper, usturoiul, semintele de susan si 3 linguri de ulei.
Intindem carnea si o ungem cu sosul de patrunjel, aranjam feliile de bacon, rulam carnea si o legam cu sfoara. Prajim carnea intr-un vas cu 3 linguri de ulei pe toate partile, dupa care o asezam intr-un vas care se da la cuptor.
Curatam ceapa, o taiem in patru si o adaugam peste carne. Adaugam sucul de rosii, vinul, maghiranul si boabele de piper. Acoperim tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora.
Curatam cartofii,se taie in bucati potrivite si se adauga peste carne. Se lasa la cuptor pentru inca 40 minute, dupa care adaugam si ardeii grasi taiati bucatele (mai mari) si se da la cuptor pentru inca 20 minute.
Se scoate friptura, se indeparteaza sfoara si se taie. Condimentam legumele cu sare, piper, boia si maghiran.