Rulada de porc

Rulada de porc
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Rulada portugheza cu portocale


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire40 min
      • Se spala carnea, se usuca si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Curatam usturoiul si il pisam. Frunzele de patrunjel se toaca marunt , la care adaugam sare, piper, usturoiul, semintele de susan si 3 linguri de ulei.
      • Intindem carnea si o ungem cu sosul de patrunjel, aranjam feliile de bacon, rulam carnea si o legam cu sfoara. Prajim carnea intr-un vas cu 3 linguri de ulei pe toate partile, dupa care o asezam intr-un vas care se da la cuptor.
      • Curatam ceapa, o taiem in patru si o adaugam peste carne. Adaugam sucul de rosii, vinul, maghiranul si boabele de piper. Acoperim tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora.
      • Curatam cartofii,se taie in bucati potrivite si se adauga peste carne. Se lasa la cuptor pentru inca 40 minute, dupa care adaugam si ardeii grasi taiati bucatele (mai mari) si se da la cuptor pentru inca 20 minute.
      • Se scoate friptura, se indeparteaza sfoara si se taie. Condimentam legumele cu sare, piper, boia si maghiran.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +