Petitchef

Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incepem intii sa preparam cele doua creme. Impartim in mod egal brinza, pe care o punem in doua castronele. Intr-unul adaugam lingura cu ketchup si o lingura de brandy.
  • Curatam, spalam si uscam bine patrunjelul si busuiocul, rupem frunzulitele la ambele "verdeturi", nici nu stiu daca e corect sa spun asa le taiem marunt sau le bagam in robot, dar atentie, daca nu sint uscate bine, nu vom reusi sa le maruntim in robot.
  • In al doilea castronel adaugam patrunjelul si busuiocul si o lingura de brandy.
    In revista au uitat sa scrie ce trebuie facut cu restul ingredientelor, asa ca aici am inventat. maruntit prosciutto cu instrumentul din imagine
  • Si impartit in mod egal in cele doua castronele
    adaugat un pic de piper macinat si foarte putina sare, pentru ca prosciutto are destula, amestecat incetisor cu furculita, pina cind obtinut cremele din imagine, pe care dat la rece in frigider, ca sa se intareasca brinzica.
  • Trecem la curatatul rosiilor . Spalam rosiile, le taiem capacelul de deasupra, iar cu cutitul taiem usurel imprejurul miezului de rosie, dupa care cu o lingurita extragem miezul si semintele,asezam toate rosiile pe hirtie absorbanta, cu partea fara capacel in jos, pentru a se scurge bine apa din ele. Le lasam asa, cam 20-30 minute. Asta e cea mai migaloasa operatiune. Scoatem cremele de la frigider si incepem sa umplem rosiile,folosit de pistolul pentru prajituri.
  • Rosiile cu ketchup au disparut destul de repede, iar Isabella a spus sa nu cumva sa mincam din ele pentru ca sint ale ei deci pentru copiii mofturosi ca motata mea, sint ideale. Le bagam din nou in frigider si le scoatem in momentul servirii. Inca o poza privita in ochi si gata, va las sa respirati pina la urmatoarea reteta.


Poze

Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 2
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 3
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 4
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 5
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 6
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 7
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 8
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 9
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 10
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 11
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 12
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme - poza 13

Întrebări:




Comentarii:

17/08/2012

Se spune .. salivez nu ca iti curg balele. Super faina reteta o sa fac si eu ...mersiiii

(0) (0) Abuz
16/09/2011

Miami, deja imi curg balele

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Roșii confiate în friteuza cu aer
Roșii confiate în friteuza cu aer
2 porții
37 min
Foarte ușor
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează