Incepem intii sa preparam cele doua creme. Impartim in mod egal brinza, pe care o punem in doua castronele. Intr-unul adaugam lingura cu ketchup si o lingura de brandy.
Curatam, spalam si uscam bine patrunjelul si busuiocul, rupem frunzulitele la ambele "verdeturi", nici nu stiu daca e corect sa spun asa le taiem marunt sau le bagam in robot, dar atentie, daca nu sint uscate bine, nu vom reusi sa le maruntim in robot.
In al doilea castronel adaugam patrunjelul si busuiocul si o lingura de brandy. In revista au uitat sa scrie ce trebuie facut cu restul ingredientelor, asa ca aici am inventat. maruntit prosciutto cu instrumentul din imagine
Si impartit in mod egal in cele doua castronele adaugat un pic de piper macinat si foarte putina sare, pentru ca prosciutto are destula, amestecat incetisor cu furculita, pina cind obtinut cremele din imagine, pe care dat la rece in frigider, ca sa se intareasca brinzica.
Trecem la curatatul rosiilor . Spalam rosiile, le taiem capacelul de deasupra, iar cu cutitul taiem usurel imprejurul miezului de rosie, dupa care cu o lingurita extragem miezul si semintele,asezam toate rosiile pe hirtie absorbanta, cu partea fara capacel in jos, pentru a se scurge bine apa din ele. Le lasam asa, cam 20-30 minute. Asta e cea mai migaloasa operatiune. Scoatem cremele de la frigider si incepem sa umplem rosiile,folosit de pistolul pentru prajituri.
Rosiile cu ketchup au disparut destul de repede, iar Isabella a spus sa nu cumva sa mincam din ele pentru ca sint ale ei deci pentru copiii mofturosi ca motata mea, sint ideale. Le bagam din nou in frigider si le scoatem in momentul servirii. Inca o poza privita in ochi si gata, va las sa respirati pina la urmatoarea reteta.
Comentarii:
Se spune .. salivez nu ca iti curg balele. Super faina reteta o sa fac si eu ...mersiiii
Miami, deja imi curg balele