Risotto cu fenicul si conopida

Risotto cu fenicul si conopida
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Topeste untul intr-o tigaie, apoi caleste ceapa si usturoiul.Adauga condopida si feniculul ras si caleste-le 2-3 minute.
    Adauga orezul si prajeste-l putin, amestecandu-l pentru a fi acoperit cu unt.Toarna in tigaie vinul alb si lasa-l pana cand orezul il va absorbi.Apoi toarna, pe rand, cate 250 ml zeama de supa de legume, lasand-o sa fiarba pana cand toata va fi absorbita de orez.Asezoneaza totul dupa gust, adauga patrunjelul tocat, amesteca si serveste-l cald.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bunăăă..rău..:)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

abuz