Petitchef

Risotto cu fenicul si praz

Antreuri
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Procesul începe prin tăierea forma de cuburi de toate legumele , se arunca in tigaie cu ulei fierbinte și Calima le timp de 3-4 minute , apoi se adaugă orezul , amestecand constant , până sticlos se adaugă timpul .
    în supa de pui încet la foc mic , până când orezului fierbere .
  • Ultimul , când tigaie de pe foc , se adauga untul , se amestecă și se servește cald . arome vegetale , în special combinat cu unt de fenicul sunt fabuloase !


Poze

Risotto cu fenicul si praz
Risotto cu fenicul si praz - poza 2
Risotto cu fenicul si praz - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Retete cu... Praz Retete cu... Praz Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează