Reteta de mici

Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Pâté berrichon - ruladă de paște
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
-
Tomato burger
-
Tartine de vinete, coulis de roșii și brânză de capră
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se da carnea prin masina de tocat se amesteca cu apa minerala, sare, piper, cimbru , bicarbonatul si usturoiul macinat marunt.
- Se amesteca bine compozitia si se mai adauga 1 cana de apa obisnuita pt ca pasta sa fie mai moale. Se pune compozitia sa stea 1 zi la frigider pt a patrunde aromele in ea.
- Se scoate a doua zi din frigider si se modeleaza minii care se fac putin mai lungi si mai grosuti deoarece cind se prajesc ei se string si se ingroase.
- Se prajesc ori afara pe un gratar ori in casa intr-o tigaie cu uleiul bine incins.Se servesc calzi cu mustar si bineinteles un pahar de bere rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!