Petitchef

RAMEN

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem 2l apa la fiert,introducem bucatile ceafa de porc, usturoiul, 2 bucati ceapa verde si jumatate de bucata de ghimbir, fierbem la foc mediu pentru 2 ore ,
    spumam cind si cind si mai adaugam apa daca este nevoie.
  • Dupa cele 2 ore, scoatem bucatile de carne ,lasam sa se raceasca supa ,adunam de la suprafata grasimea formata.
  • Punem iar pe foc aceasta supa in care mai introducem:
    sos de soia 4 linguri, sake 3 linguri, zahar brun 2 linguri si reintroducem bucatile de carne si fierbem aproximativ 15 minute la foc mediu.
  • Separat mai avem nevoie de supa dashi(70ml) preparata din apa si granule de dashi.Fierbem pastele ramen conform instructiunilor de pe pachet ,le trecem prin jet de apa calduta si le punem in bolul pentru supa ramen.
  • Tot in acest timp trebuie sa fierbeti un ou tare si sa treceti prin apa clocotita frunzele de spanac .In bolul de supa in care am introdus deja pastele fierte vom pune :1 bucata carne de porc ,jumatate de ou,citeva frunze de spanac ,ceapa verde taiata marunt , 2 polonice din supa in care a fiert carnea plus un polonic de supa dashi.
  • La sfarsit presaram piper si supa ramen poate fi servita.Este destul de complicat acest procedeu de preparare al supei ramen ,dar pur si simplu este deosebit de savuros va rog sa incercati si dumneavoastra aceasta reteta sunt sigura ca o sa va placa.


Întrebări:




Comentarii:

JoanneJoan, 24/08/2014

Interesanta reteta, dar unde pot gasi sake si cam cat costa, va rog?

(0) (0) Abuz
13/05/2012

Suna tare bine...

(0) (0) Abuz
19/04/2012

Iubesc aceasta reteta

(0) (0) Abuz
14/07/2011

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează