Petitchef

Quesadilla cu branza si sunca

Felul principal
2 porții
15 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Incalzim uleiul in tigaie.Punem prima lipie in tigaie si o prajim pe ambele parti pana devine aurie.
  • Adaugam jumatate din ingrediente-inafara de smantana si salsa pe lipie si acoperim cu cealalta jumatate.
  • Intoarcem pe ambele parti lipia cu ingredientele inauntu pentru a se topi branza.
  • Coacem 3 -5 minute pe fiecare parte sau pana se topeste branza. Servim cu salsa si smantana.


Întrebări:




Comentarii:

adriana_g2018_1
adriana_g2018_1, 10/01/2019

Usoara reteta...nice

(0) (0) Abuz
26/07/2015

Per ansamblu, reteta e buna. pe o lipie coapta pe ambele parti intr/o tigaie de teflon, fara ulei se pot pune ingedientele, acoperite cu un capac pentru a se topi branza iese chiar buna.

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Cam multa paine dar e f.buna!!

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Si cu cealalta juma'te de ingrediente, ce facem?

(0) (0) Abuz
25/07/2015

In loc sa "razalim" cascavalul, n-am putea mai bine sa-l dam pe razatoare?

(0) (1) Abuz
10/05/2012

Vai de capul ei de quesadilla cu branza razalita si salam unele persoane ar trebui sa se abtina sa isi impartaseasca ideile monstru

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Croissante cu sunca
Croissante cu sunca
3 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu oua si sunca
Quiche cu oua si sunca
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează