Se spala pieptul de pui si se taie felii punandu-se cateva firicele de sare pe ei si se lasa la rece 10 minute. Se bat ouale bine si se amesteca cu sosul de soia, cu mustarul si cu mararul tocat. Cand sunt bine omogenizate se pune sarea, piperul si se stoarce lamaie amestecandu-se continuu. Dupa ce s-au amestecat bine se toarna amidonul si o lingurita de susan. Pasta obtinuta trebuie sa aibe consistenta smantanii. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se dau bucatelele de pui prin amidon, apoi prin pasta de oua si inainte de a se pune in tigaie se dau prin susan. Se lasa la prajit (puiul se prajeste la foc mic) pe ambele parti pana cand primeste o culoare aurie. Garnitura perfecta este orezul.
Comentarii (16):
Am mai mancat dar am vrut sa imi fac si eu acasa e excelent
Am facut-o exact asa si a iesit minunat!multumesc pentru idee!
Merita de incercat )
EXCELENT!
Gustos
Buuun
Excelent!!!!!!!!!!!!!
Foarte gustos !!!
Foarte bun l-am facut azi
Foarte bun