Curățați și spălați cresteaza carnea de pui puțin pe piept și lira ( carne în cazul în care mai gros ), și apoi frecati cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu condimente friptură , apoi stai jos ( cu partea de jos , de tăiere , sub piept ), pe un borcan de sticla curat pus un pic frunza de dafin apă . Adăugați piper și un vârf de cuțit de condiment.
Folositi un borcan de sticlă în loc , pentru că gura oală este mai largă și permite o mai bună condimente în interiorul puiul.
Tăiați cartofi ( aproximativ ) și le stropesc cu putin ulei si se presara peste usturoiul tocat și delicate.
Turnam si o cana de apa si bagam tava in cuptor,ccao ora si jumatate, pana ce puiul se rumeneste frumos.
Scoateți tava din cuptor , cu grijă și puneți cartofii jurul acestuia si se presara cu patrunjel tocat.
Puiul se serveste fierbinte si portionat,aleturi de cartofi si o salata de sezon sau de acritura.