Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici. Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare. Adăugăm bucățile de pui și amestecăm. Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm. Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac. Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea. Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare. Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul. Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe. Poftă bună!
Comentarii (19):
F buna bv bv bv bv bv
Foarte bun, am facut ravagii peste tot unde am gatit aceasta reteta. Sunt fan al mancarurilor cu specific mexican.
Foarte bun!
Exact ce imi trebuia! Foarte usor de gatit si gustos :)
Imi place mult, usor de preparat si foarte gustos.
Excelent:)
Mi s-a facut pofta numai cand am vazut fotografia
Super reteta!
Foarte buna
De incercat