Pui mexican

Pui mexican
Felul principal
Foarte ușor
30 min

un pic iute

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici.
    Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare.
    Adăugăm bucățile de pui și amestecăm.
    Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm.
    Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac.
    Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea.
    Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare.
    Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul.
    Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe.
    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

F buna bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun, am facut ravagii peste tot unde am gatit aceasta reteta. Sunt fan al mancarurilor cu specific mexican.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Exact ce imi trebuia! Foarte usor de gatit si gustos :)

am gătit această rețetă
abuz

Mariana Iancu

Imi place mult, usor de preparat si foarte gustos.

abuz

anonymous

Excelent:)

abuz

anonymous

Mi s-a facut pofta numai cand am vazut fotografia

abuz

anonymous

Super reteta!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

De incercat

abuz
  • pagina 1 / 2