In primul rand am pus la fiert apa cu sare pentru orez.In timp ce orezul fierbea am facut sosul.
Eu folosesc la o ceasca de orez, 3 cesti de apa.L-am tinut la fiert 15 minute. Am tavalit pieptul de pui taiat cubulete in amidon si l-am lasat sa stea asa 5 minute.
In putin ulei de masline am calit pieptul de pui pana s-a rumenit.Peste pui am adaugat legumele congelate si le-am calit pentru 2 minute.
Am vrut sa ramana crocante si de aceea nu le-am tinut mai mult.Peste pui si legume am adaugat sosul si am mai tinut pe foc 3 minute pana s-a incalzit si sosul.
Tu poti folosi legume proaspete si orice vrei tu. Dar tu probabil fiind casnic/a ai mai mult timp liber si gatesti numai cu legume proaspete.Cred ca ai prea mult timp liber si nu ai ce face cu el.Mai bine fa ceva util decat sa comentezi aberatii!
De ce nu l-ai cumparat deja facut si congelat? Vezi ca exista si orez prefiert pe care il pui la microunde si e gata in 2-3 minute. E iarna, dar nu inseamna ca nu mai gasesti legume proaspete.
Comentarii:
Bun bun ft bun
Legumele sunt crudeeeeeeeeeeeee
Arata delcios !!!!!
Usor de facut si bun dar...amidon,nu...sos gata facut cu conservanti,nu...Nesanatoase!Oricum felicitari pentru o reteta la indemana oricui!
Tu poti folosi legume proaspete si orice vrei tu.
Dar tu probabil fiind casnic/a ai mai mult timp liber si gatesti numai cu legume proaspete.Cred ca ai prea mult timp liber si nu ai ce face cu el.Mai bine fa ceva util decat sa comentezi aberatii!
De ce nu l-ai cumparat deja facut si congelat? Vezi ca exista si orez prefiert pe care il pui la microunde si e gata in 2-3 minute. E iarna, dar nu inseamna ca nu mai gasesti legume proaspete.
F.bun
Minunat!