Pui cu sos de rodie

Ingrediente
2
Preparare
Preparare7 min
Gătire17 min
- Se incing untul si uleiul intr-o tigaie. Se asezoneaza carnea cu sare si piper. Se adauga apoi in tigaie si se prajesc 2-3 minute, pana ce se rumeneste uniform. Se scoate cu o spumiera si se pune deoparte.
- Se adauga in tigaie ceapa si usturoi si se calesc la foc mic, timp de 3-4 minute, sau pana ce se inmoaie.
- Se adauga concentratul de rodie, fondul si pasta de ardei iute si se amesteca. Se da in clocot si se lasa sa fiarba la foc mic 1 minut. Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga carnea si ceapa verde, se amesteca si se lasa sa fiarba incet 5 minute.
- Se adauga orezul si patrunjelul tocat, se amesteca si se lasa 1-2 minute, ca sa se incinga orezul. Se serveste imediat, ornat cu seminte de rodie si frunze de patrunjel.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă