Am incercat ceva mai usor, de seara, echilibrat si sanatos, plecand de la faptul ca am vazut rodii la supermarket si am luat una sa vad ce pot incropi.
Am luat o jumatate de piept de pui de la o zburatoare ceva mai dotata (din ochi as zice ca purta cupa D la sutien) si l-am taiat fasii subtiri si lungi.
Am pus fasiile de pui in tigaia fara ulei, le-am lasat sa se rumeneasca un pic ca pe gratar, apoi am stors o jumatate de portocala si o jumatate de lamaie peste el, am pus putina sare si piper, si le-am lasat sa scada putin. Am luat trei ardei foarte grasi si i-am taiat si pe ei fasii cat jumatate de circumferinta, pe care le-am pus in tigaie si le-am amestecat cu sosul de portocale si puiul rumenit, nu mai mult de doua minute. Sa aiba doar timp sa se relaxeze putin dar sa ramana crocanti si cruzi.
Am scos totul pe farfurie, am scurs din sosul ramas deasupra, si am aruncat o mana de samburi de rodii rosii ca sangele. A iesit o mancare usoara, cu savoare de proaspat, putin acida, putin dulce, putin sarata si foarte, foarte aromata, numai buna de savurat seara cand nu vrei sa iti pui stomacul la grea incercare, ci doar vrei sa te rasfeti putin cu gust de vara insorita.
Comentarii:
PERFECT
Super !
UAI !!!!!!!!!!!